Een boudoir shoot is ontzettend sexy en erg spannend om te doen. Het eindresultaat is dan ook een mooi cadeau aan je partner of nog belangrijker voor jezelf. Het mooist is het benadrukken van de schoonheid van het (vrouwelijk) lichaam, ongeacht wat je lichaamstype is, wat je leeftijd is (wel 18+) of hoeveel ervaring jij voor de camera hebt. Eigenlijk zou iedere vrouw eens in haar leven een boudoir shoot moeten doen, want elk lichaam is het waard om voor de camera te staan.

Vooraf worden de wensen besproken, zoals wat is er nodig qua kleding, haar en accessoires om dit goed in een foto vast te leggen. Eventueel kan een visagist ingehuurd worden. Zij verzorgt de make-up en het haar.

Kayleigh
Kayleigh

De boudoir shoot zelf

Als jij tijdens de shoot gezellig kan kletsen, spat het plezier er vanaf op de foto's. Ik zal dan ook proberen het zo ontspannend mogelijk te maken en je hierin te coachen. Ja, het is spannend en nee je hoeft niet gelijk je kleren uit te trekken. Het is heel goed mogelijk om de boudoir shoot op te bouwen. Je start met kleding aan, zodat je kunt wennen aan de camera. Ik zal vragen om telkens iets meer kleding uit te doen (lingerie blijft altijd aan). 

De boudoirshoot is alleen voor vrouwen. Mannen die geinteresseerd zijn kunnen op internet zoeken naar dudeoir (boudoir voor mannen) !!!