Fantasy (dano)
Fantasy (dano)
Fine Art (lisa)
Fine Art (lisa)

Bent u geïnteresseerd in geschiedenis? Stijlvolle portretten in de sfeer van de oude meesters als kunstwerk aan de muur!? De kleding, de accessoires uit die tijd? Dan is een fantasy of fine art foto iets voor u.

Wat is Fantasy & Fine Art Fotografie

Een fantasy shoot is gebaseerd op een film of een sprookje. Hierop wordt de kleding aangepast en wordt er gebruik gemaakt van props. Ook kan het fantasy gedeelte later worden toegevoegd door middel van photoshop.

Fine Art is het creëren van een schilderij of kunstwerk. Hierbij wordt vooral gelet op kleding en manier van nabewerking. Het portret krijgt dan een tijdloze touch.

Er wordt gewerkt met eenvoudige, neutrale, effen kleding, zacht licht en wordt de foto schilderachtig afgewerkt. Op dit soort foto's is vooral de blik van de geportretteerde erg belangrijk. Een dromerige uitstraling of juist nieuwsgierige blik. Fine art foto's stralen een soort onschuld uit.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf worden de wensen besproken, zoals wat is er nodig qua kleding, haar en accessoires om dit goed in een foto vast te leggen. Eventueel kan een visagist ingehuurd worden. Zij verzorgt de make-up en het haar. De kosten hiervoor bedraagt € 100,00.

De shoot vindt plaats in mijn 'studio'. Er kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige accessoires uit vroegere tijden Ook heb ik een paar vintage jurken in mijn client closet die gebruikt kunnen worden.

Op de geplande datum volgt een fotoshoot van ongeveer 2 uur in de gekozen stijl en outfit.