Fantasy (dano)
Fantasy (dano)
Fine Art (lisa)
Fine Art (lisa)

Bent u geïnteresseerd in geschiedenis? Stijlvolle portretten in de sfeer van de oude meesters als kunstwerk aan de muur!? De kleding, de accessoires uit die tijd? Dan is een fantasy of fine art foto iets voor u.

Wat is Fantasy ?

Een fantasy shoot is gebaseerd op een film of een sprookje. Hierop wordt de kleding aangepast en wordt er gebruik gemaakt van props. Ook kan het fantasy gedeelte later worden toegevoegd door middel van photoshop.

Wat is Fine-Art ?

Fine Art is het creëren van een schilderij of kunstwerk. Hierbij wordt vooral gelet op kleding en manier van nabewerking. Het portret krijgt dan een tijdloze touch.

Er wordt gewerkt met eenvoudige, neutrale, effen kleding, zacht licht en wordt de foto schilderachtig afgewerkt. Op dit soort foto's is vooral de blik van de geportretteerde erg belangrijk. Een dromerige uitstraling of juist nieuwsgierige blik. Fine art foto's stralen een soort onschuld uit.

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen kiezen we de kleding en accessoires uit. Misschien heeft u zelf nog iets wat u leuk vindt om te dragen.

Ik heb een rumble jurk maat 176 beschikbaar. Ook heb ik een grijs gestreepte short maat 152, een blauwe short maat 158 en een witte overhemd maat 152 beschikbaar. Met veiligheidsspelden kunnen we de kleding innemen.

Qua locatie kan gedacht worden aan een bos, kerkje, kasteel of mijn studio. Wij zullen dit samen vooraf de fotoshoot bespreken. Aan verschillende locaties zijn kosten verbonden. Deze komen voor uw rekening.

Optioneel: Onder het genot van een hapje en een drankje zal de visagiste je haar & make-up verzorgen. De kosten hiervoor bedraagt € 100,00. Wil je alleen de make-up laten doen dan werk ik samen met een andere visagiste. De kosten voor make-up bedraagt € 50,00.

Op de geplande datum volgt een fotoshoot van 2 uur.

Ook terug in de tijd? Boek nu online.

Boek uw sessie op tijd. Ik bevestig uw boeking per e-mail.