Inmiddels heb ik mij verdiept in portretfotografie. Het gaat bij mij niet om het perfecte model te fotograferen, maar juist het mooiste uit de 'gewone' vrouw te halen. Iedereen is geweldig op haar eigen manier en het is mijn doel om dat mooi op de foto over te brengen.

Vaak zijn we nogal kritisch helemaal als het gaat over ons zelf. Maar hebben we niet allemaal iets moois in ons? Met deze shoot wil ik jou mooie foto's geven zodat je naar huis gaat en denkt 'ik mag er best zijn'.

U krijgt tips over kleding en accessoires. *

Qua locatie kan gedacht worden aan een picknickachtige omgeving in een park, strand, theetuin, bruin café, kasteel of in mijn studio. Wij zullen dit samen vooraf de fotoshoot bespreken. Aan verschillende locaties zijn kosten verbonden. Deze komen voor uw rekening.

Optioneel: Onder het genot van een hapje en een drankje zal de visagiste je haar & make-up verzorgen. De kosten hiervoor bedraagt € 100,00. Wil je alleen de make-up laten doen dan werk ik samen met een andere visagiste. De kosten voor make-up bedraagt € 50,00.

Op de geplande datum volgt een fotoshoot van 1 of 2 uur.

* er is een moeder/dochter jurkenset aanwezig, alsmede kinderkleding

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Ik bevestig uw boeking per e-mail.