
Verwondering
In 2018 ging ik op fotografiecursus via de Open Universiteit in mijn eigen dorp. Er volgde een tweede (vervolg) cursus, maar hoe meer ik leerde over fotografie, hoe meer ik er ook achter kwam wat ik allemaal nog niet wist.
Er moest dus meer geleerd worden en ik besloot het serieuzer aan te pakken en meldde me aan bij de NAVB Apeldoorn, de fotovakschool. Dit was een geweldige tijd en twee jaar later mocht ik me vakfotograaf noemen. Mijn afstudeerwerk had een grote link naar mijn andere passie, koken. Ik maakte een vijftal foto's van Gelderse streekgerechten.
Mijn liefde voor koken, natuur en reizen zie je terug in mijn werk. Het is mijn verwondering over schoonheid die mij steeds weer naar de camera doet grijpen, een prachtig gerecht, indrukwekkende wolken, een kikker die mijn vijver gevonden heeft, zacht licht. Hoe meer ik fotografeer, hoe meer ik mij bewust ben van al die schoonheid om me heen.